AFYON MERKEZDE BİNA TAPU SAHİBİ PERTA EMLAK ÜMİT TAHMAZ

750,000 TL

  • İlan Numarası:
    80372
  • İlan Tarihi:
    27 Mart 2024
  • Emlak Tipi:
    Bina
  • Arsa m²:
    50
  • Yapı m²:
    50
  • Kat Sayısı:
    2
  • Bir kattaki Bölüm Sayısı:
    1
  • Bina Yaşı:
    16 - 20
  • Isıtma Tipi:
    Soba
  • Aylık Kirası:
    49999
  • Krediye Uygun:
    Evet
  • Takaslı:
    Evet
  • Kimden:
    Sahibi
İlan Veren

PERTA EMLAK

Firma Yetkilisi: ümit tahmaz
phone (228) 261 9828
phone_android (535) 231 1196
email perta_emlak_oto@hotmail.com
place DESTAN SOKAK NO 6 Süleymanpaşa / Tekirdağ
Tüm İlanları Gör
star_border

AFYON MERKEZDE BİNA TAPU SAHİBİ PERTA EMLAK ÜMİT TAHMAZ

Afyonkarahisar Merkez / Afyonkarahisar

TAŞINMAZIN,Özellikleri    : Afyonkarahisar İl, Merkez İlçe, AKMESCİT Mahalle/Köy, Teraki Banka Mevkii, 462 Ada, 10 Parsel,
Afyonkarahisar İli Merkez İlçesi Akmescit (eski Sinanpaşa) Mahallesi 462 ada 10 parsel

 

Taşınmaz Akmescit Mahallesi Terakki Sokak No:14 MERKEZ/AFYONKARAHİSAR posta adresinde yer almaktadır.

 

Taşınmazın bulunduğu binanın düze yakın bir topoğrafik yapıdaki arsa üzerinde inşa edilmiş olduğu, herhangi bir altyapı ve ulaşım sorununun bulunmadığı, her türlü belediye hizmetlerinden yararlanır konumda olduğu, etrafında ticari ve konut olarak yapılaşmaların mevcut olduğu görülmektedir. Söz konusu taşınmaz bitişik nizam olup ve çevresindeki yapılar ağırlıklı olarak bitişik nizam inşaa edilmiştir.

 

Ticaretin yoğun olduğu Uzunçarşı, Bedesten Çarşısı, Belediye Çarşısı gibi ticari alanlara yakın mesafede olup Valilik, Belediye Başkanlığı, bankalar vb. kurum ve kuruluşlara yürüme mesafesindedir.
Taşınmaz 3402 sayılı Kadastro kanunun Ek-I madde uygulaması sonucu mahalle değişikliğine uğramıştır. Eskisi Sinanpaşa Mahallesi olup şu an Akmescit Mahallesi olarak kayıtlıdır.
Yaklaşık 30 yıllık 2 katlı yapıdır. Dış cephesi  sıvalı, dış kapısı ve pencereleri ahşap doğrama, pencere korkulukları demir doğrama, ahşap çatı kiremit örtülüdür. alt kat 2+1 üst kat 2+1 olarak kullanılmaktadır.
Afyonkarahisar İli merkez, Akmescit Mahallesi Teraki Banka mevkii 462 ada 10 parsel numarası ile 32.43m2 yüzölçüme sahip “Ahşap Ev” vasıflı taşınmaz olduğu görülmektedir. Taşınmaz ümit tahmaz adına tam hisse maliki olarak kayıtlıdır.
Taşınmaz 3402 sayılı Kadastro kanunun Ek-l madde uygulaması sonucu mahalle değişikliğine uğramıştır. Eskisi Sinanpaşa Mahallesi olup şu an Akmescit Mahallesi olarak kayıtlıdır.
Halihazırda boş vaziyette mesken olarak kullanılmaktadır.

 



Yüzölçümü    : 33 m2
Arsa Payı    : Tamamı ümit tahmaz adına kayıtlıdır.
İmar Durumu: konut imarlı
Kıymeti    : 750.000 TL

 

ÖNEMLİ NOT:  TAPUYU ALMAK İSTERSENİZ TÜRKİYENİN TÜM TAPU MÜDÜRLÜKLERİNDEN TAPU SATIŞI YAPILIR

                                      SATIŞA ENGEL OLACAK BORÇ / HİSSE / HİPOTEK YOKTUR

AYNI GÜN TAPU TESLİMİ YAPILIR ARAÇ TAKASI DEĞERLENDİRİLİR

 


 

COK KIYMETLİ BİR GAYRİMENKULU SİZ DEGERLİ MÜŞTERİLERİMİZE SUNDUK 
 

www.pertaemlak.com.tr

ÜMİT TAHMAZ 0535 231 11 96

SAYIN pek kıymetli müşterimiz.Sattıgımız gayrimenkullerin tamamının tapu sahibiyim.Aynı zamanda kendim gayrimenkul uzmanıyım,sonuc itibarıyla alacagınız gayrimenkul veya genel tabirle emlak on numaradır.on numara ne demek kısaca anlatmam gerekirse,sorunsuz ve pürüssüzdür.Bunlar benim evladım gibidir.Arsalarda öyle konutlarda öyle villarda öyle kısaca hepsi.Yapmanız gereken sadece perta emlak' aramanız şahsım veya yardımcılarımla irtibata gecmeniz cok hayırlı ve isabetli olur. benim dünya görüşüm kendim icin istemedigimi başkaları icin istemem.1990 senesinden beri perta emlak var.bu zamanlar icinde müşterilerimiz her gecen gün katlandı.ve katlanıyor.bunun sebebi dürüst ve dogru calışmamızdır.müşterilerimiz suudi arabistandan,amerikaya kadar uzanıyor.hepsinden allah razı olsun.önemli olan müşterilerimizin gülerek ayrılmasıdır.ayrıca alacagınız emlaklarda vade ve takas sistemini uygulayan bir kurumuz.şahsım ve yardımcılarım adına betimsiz günler dilerim.saglıcakla kalın
 

ÜMİT TAHMAZ 0535 231 11 96
 

www.pertaemlak.com.tr

Detaylı Bilgiler

Benzer İlanlar